joi, 6 februarie 2014

Dumnezeu da, dar nu da de toate

V-am spus ca sunt mare bucatareasa? V-am spus ca sunt o draguta si ca i-am dat bataie la HearthStone intr-o seara significantului (sper sa nu citeasca) pe banda rulanta!? Evident ca da. V-am zis ca daca imi puneti in mana un google maps cu directia strada de vis-a-vis sunt sanse sigure sa ajungeti cu mine la Babele? Evident ca nu! Si nici lui, care descopera calitatea asta a mea naucitoare in cele mai proaste momente cand eu rad ca proasta cu lacrimi, agatata de google maps, vazand unde am ajuns si el face bulbuci incercand totusi sa ramana un gentleman si imi spune doar printre dinti: esti incredibila!!

Se dau doua bucati omuleti abia treziti intr-o sambata dimineata si pusi pe fapte mari sa inscrie significantul la cursuri IT. Si pentru ca eu sunt mama pregatirilor, imi fac frumos tema si ma documentez de adresa, cum se ajunge etc. Si pornim triumfatori, pana cand decid ca cel mai bine, ca exponente mandre ale erei tehnologice in care traim, e sa punem adresa pe google maps. And let the show begin.

Ce a urmat? Invartit cu masina pe maidan de doua ori si platit intrarea in parcare cu ultimii bani cautati pe fundul gentii, invartit vreo 10 min sa parcam masina intr-un loc care sa nu insemne dat la lopata o ora, privirea nedumerita a paznicului de la intrare cand eu ca o floricica m-am dus sa intreb unde e sediul ala, propunerea lui ca poate m-ar interesa mai mult o pshihologie sau jurnalism, eu trantind adresa si fluturand google maps-ul, nu domle', numarul 7. El, uitat triumfator la mine..hehe..asta-i 3. Si panc..secunda in care mi-am zis frate karma lui is a bitch! Si linistea de dupa, in care significantul ma scoate rapid afara si simt cum clocoteste in dreapta mea si eu incep sa rad ca idioata si ii zic: But at least i'm pretty!!

Am o vaga impresie ca de-acum incolo no more google maps for me..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu